Προφίλ

Λίγα λόγια για την εταιρία μας κάτι περισσότερο από άπλα χρώματα τοίχου...

Η εταιρία μας ονομάζεται Arte Osaka Hellas και αρκετά χρόνια δραστηριοποιούμαστε και προωθούμε ποιοτικές και επώνυμες τεχνοτροπίες τοίχων και διακοσμητικών.

Κύριος προμηθευτής της τεχνοτροπίας βαψίματος μας είναι η εταιρία Osaka. Τα προϊόντα της χωρίζονται σε δυο σειρές. Η πρώτη σειρά ονομάζεται Arte Osaka και η δεύτερη Iberpaint και η κάθε σειρά έχει τεχνοτροπίες με διαφορετική ονοματολογία και προσφέρει διαφορετικό συνδυασμό χρωμάτων. Αυτές οι δυο κατηγορίες προϊόντων είναι ισάξιες.

Σε αυτό που πρωτοπορούν τα προϊόντα της Osaka είναι πως το κάθε ένα χαρίζει μια τελείως διαφορετική ύφη στην επιφάνεια που χρωματίζουμε. Έτσι οι τελικές επιφάνειες μπορεί να είναι εντελώς λείες η μπορεί να είναι τραχιές, δίνοντας μια αμμώδη υφή. Μια τεχνοτροπία μπορεί να δώσει την αίσθηση της παλαιοτάτας, άλλη να χαρίζει περισσότερο λάμψη, άλλη να είναι πιο απαλή στο μάτι. Υπάρχει απεριόριστη επιλογή από χρώματα και αποχρώσεις. Και εκτός από τις τεχνοτροπίες που στηρίζονται στους στόκους - stucco veneziano - και θέλουν για την εφαρμογή τους σπάτουλα, μπορείτε να δημιουργήσετε πολύ πιο απλές τεχνοτροπίες χρησιμοποιώντας απλά ένα πινέλο, ένα γάντι τεχνοτροπίας ακόμα και ένα απλό ρολό. Δεν χρειάζεται να έχετε ιδιαίτερες δεξιότητες, μπορείτε να ανακαινίσετε το χώρο σας, να βάψετε έναν τοίχο με τα προϊόντα μας, κάνοντας τον πιο ζεστό και δίνοντας του μια διαφορετική αίσθηση.

Είναι η καλύτερη επιλογή για να κατορθώσετε να έχετε άψογα αποτελέσματα με την εγγύηση μιας μεγάλης και σοβαρής εταιρείας. Για αυτό παρά πολύ επαγγελματίες ελαιοχρωματιστές χρησιμοποιούν τις σειρές μας, δημιουργώντας καλλιτεχνήματα ακόμα και σε επαγγελματικούς χώρους. Ιδιαίτερη εφαρμογή έχουν τα προϊόντα μας σε κρυφούς φωτισμούς φτιαγμένους με γυψοσανίδα. Τώρα τελευταία και πολύ διακοσμητές και καλλιτέχνες χρησιμοποιούν τα γνωστά πλέον προϊόντα μας. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν από έναν καμβά μέχρι και σε περιτυλίγματα συσκευασιών όταν θέλουμε να επιτύχουμε ένα υψηλό αισθητικό αποτέλεσμα. Αυτή η κρατέα εταιρία δεν κατασκευάζει μόνο χρώματα, αλλά κατασκευάζει και εργαλεία τεχνοτροπίας, Stencil, Grecas – βαφόμενες μπορντούρες- και Frescos.

Επίσης στα προϊόντα μας θα βρείτε νέα συλλογή Art-Deco-Foil της Friedola. Η νέα συλλογή προσφέρει ένα ολοκληρωμένο φάσμα επιλογής. Η καλύτερη ποιότητα, με  μια ευρεία σειρά ελκυστικών εκτυπώσεων και σχεδίων. Σχέδια, υλικά, χρώματα και έξυπνοι συνδυασμοί δημιουργούν απεριόριστο αριθμό τρόπων με τους οποίους μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Τολμηρά χρώματα, ματ και γυαλιστερά, διάφορα θέματα, μοτίβα και υφή, υλικά με μια φυσική όψη και αίσθηση ή  μεταλλικά φινιρίσματα. Ταινίες που χρησιμοποιούνται μόνο για διακόσμηση ή για πρακτικούς λόγους, δημιουργώντας καλλιτεχνικές πινελιές. Αυτά είναι λίγα από τα μοναδικά χαρακτηριστικά της σειράς Art-Deco-Foil, ένα στοιχείο ελκυστικό επειδή είναι πρακτικό.

Πελάτες μας είναι αρκετά χρωματοπωλεία σε όλη την επικράτεια τα οποία εφοδιάζουμε με πινέλα, ρολά, εργαλεία τεχνοτροπίας, σπάτουλες, λειαντικά, εργαλεία χειρός, σιλικόνες, χαρτοταινίες, σπρέι κι αλλά προϊόντα.

Αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε αυτή την σελίδα στο διαδίκτυο για να παρουσιάσουμε πώς γίνεται η εφαρμογή της τεχνοτροπίας, οι ελαιοχρωματισμοί, υλικό το οποίο ήταν και δυσεύρετο αλλά και νεφελώδες. Ακόμα σας παρουσιάζουμε και τα υπόλοιπα προϊόντα μας. Αυτή την στιγμή αριθμούμε πάνω από 1.500 κωδικούς προϊόντων. Στόχος μας είναι να αυξήσουμε και άλλο την γκάμα των προϊόντων μας, ενημερώνοντας συνέχεια τη σελίδα μας με καινούργια προϊόντα.

Όλα αυτά τα οφείλουμε σε εσάς και σας ευχαριστούμε πολύ για αυτό. Εάν έχετε οποιοδήποτε σχόλιο η ερώτηση παρακαλούμε αποταθείτε σε εμάς, θα σας εξυπηρετήσουμε με μεγάλη ευχαρίστηση.